Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на собствениците на 166

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa Romeo 166
    Произведена - 06.99
    Дизел - 2.4 JTD
    6 степенна скоростна кутия
    цвят - сив
    Ниво на оборудване - PROGRESSION
    регистрирани проблеми - ходова част
    Last edited by boxsiora; d.m.y г., 19:19.
    Alfa Romeo 166 2.4JTD 200 Бягащи кончета

Comment

• Alfa Romeo 166 2.5 V6 98' 190hp - 222nm , 112 000km
      Екстри всичко без памет на седалките , сензор за дъжд,ченджър и високото ниво на музика (2-та баса на кората).
      Като екстри мога да спомена освен стандартните: шибидах,оригинална щора,круиз контрол,пръскалки на фаровете и тн... Колата си дойде с оригналните книжки + попълнена сервизна книжка с фактури + всичките кодове и карти и 3-те ключа.
      Уникално запазена!Забележки по външния вид които ще бъдат излекувани пролетта.Още първата седмица някой реши,че ще я мине цялата с ключ + обичайните парко щети с които си дойде. Единствените неща които подобрих бяха Ксенон 5000к и стелки от Венци.
      Мога сам ода кажа ,че е удоволствие да я карам и винаги след работа отделям едно още 10-15 мин време за да си слушам музика и да й се наслаждавам.

Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

• Страхотна е колата наистина мислех да я ходя да я гледам за 3700лв беше обявена.Много хубава и запазена.Страхотен избор си направил.Определено си запознат с модела като чета поста ти по-горе.За злонамерените комшии не искам да говоря....Но гледаи къде я паркирваш така пред входа ще си имаш и за напред проблеми.Поздрави и много да те радва.
        5 Ланчии зад гърба си!
        И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

• егати запазената кола ... за такава цена кво става бе хора занапред и аз ще се озъртам, баси те станали без пари тия красавици ...
          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Мерси много. От 1 година се каня за 166-ца и просто беше любов от пръв поглед. Търсих JTD но след като покарах тази не погледнах друга.
            btw от там от където взех моята имаше една уникална Либра Комби черна 5.20. Уникално запазена с уникалните екстри , за някой даже не предполагах ,че се слагат на либра.За жалост я нама публикувана в интернет за да ви я покажа...
            Иначе на 166-цата съм и замислил за лятото едни оригинални 17-ки , подобряване на музиката от към Качество,парктроник отзад за да не отиде дупето когато паркирам по центъра но ме дразнят тези допълнителни дисплейчета и мисля да сложа най-простия само със звукова сигнализация за да няма нищо излишно по таблото.На следваща заплата ще вградя в жабката на таблото (централната) едно мини компютърче. Идеята ми е когато се натисне бутона да се отвори жабчицата да изкача 5или7" тъч дисплей и от там да си пускаш филми,интернет и ГПС навигация и ще е свързан безжично с ICS-а.Подкарах си телефона работи отлично имам и оригинален диска за навигацията но уви само за Италия. Иначе съм много довелен от количката пак да кажа и много се радвам,че абсолютно всичко й работи.

Comment

• Еххх и на мен ми се иска една такава бензинка...
              По принцип не съм привърженик на дизелите но взех дизел защото имаше много екстри и ми допадна като цена и състояние. За напред ще търся бартери за бензинова 166 може да е и 3.0
              Alfa Romeo 166 2,4 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от kocta Покажи съобщение
                Мерси много. От 1 година се каня за 166-ца и просто беше любов от пръв поглед. Търсих JTD но след като покарах тази не погледнах друга.
                btw от там от където взех моята имаше една уникална Либра Комби черна 5.20. Уникално запазена с уникалните екстри , за някой даже не предполагах ,че се слагат на либра.За жалост я нама публикувана в интернет за да ви я покажа...
                Иначе на 166-цата съм и замислил за лятото едни оригинални 17-ки , подобряване на музиката от към Качество,парктроник отзад за да не отиде дупето когато паркирам по центъра но ме дразнят тези допълнителни дисплейчета и мисля да сложа най-простия само със звукова сигнализация за да няма нищо излишно по таблото.На следваща заплата ще вградя в жабката на таблото (централната) едно мини компютърче. Идеята ми е когато се натисне бутона да се отвори жабчицата да изкача 5или7" тъч дисплей и от там да си пускаш филми,интернет и ГПС навигация и ще е свързан безжично с ICS-а.Подкарах си телефона работи отлично имам и оригинален диска за навигацията но уви само за Италия. Иначе съм много довелен от количката пак да кажа и много се радвам,че абсолютно всичко й работи.
                Либрохода 5.20 е бензинка с VIS и ако не е Emblema хич не е за хвалене
                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Такова чудо + сензор за дъж и без махагона(което за мен е +)Вместо махагон бяха имитирали титан.Състояние като на снимката и вратите се затваряха с малкото пръстче.
                  Значи модификацията се води Lybra 5.20 SW Executive 2002-ра.
                  Last edited by kocta; d.m.y г., 00:31.

Comment

• Миналия ден видях колата - СТРАХОТНА Е !! Поздравления
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

• И аз 166 2.4 JTD 6-скоросто 1999год с чипче 170 коня ми казаха че е и найстина доста бяга.Много съм доволен супер удобна кола ама и разходите и са...кефа цена няма
                      Tipo 1.4 EX, 156 2.0 Selespeed-EX, 156 2.4 JTD 6-speed 01' EX, , 166 2.4JTD remaped 00', Vectra C 1.9CDTI remaped 06'EX,Mercedes E 220 CDI Avantgarde 00'EX, BMW 525 D 02'EX, 147 1.9JTD

Comment

• Аз карам Alfa Romeo166 от 15.06.2010г. и много съм доволен!
                        Alfa Romeo 166 2.4JTD 140 кс
                        първата регистрация 30.3 2001г.

Comment

• амааааа колеги...показваите ги тези коли пуснете някоя снимка,че всеки мои да се запише тука.... Аз например имам 3 броя а дали е така...?Искаме снимки да се порадваме на машините!Фенове сме все пак!Поздрави!
                          5 Ланчии зад гърба си!
                          И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

• Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщение
                            амааааа колеги...показваите ги тези коли пуснете някоя снимка,че всеки мои да се запише тука.... Аз например имам 3 броя а дали е така...?Искаме снимки да се порадваме на машините!Фенове сме все пак!Поздрави!
                            Напълно подкрепям !!!
                            Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

• Здравейте колеги
                              И аз да се похваля от вчера са горд собствени на една красавица
                              Alfa Romeo 166 2.0 TC - 99г.
                              Клас на оборудване всичко без телефон и автопилот
                              Скоро ще пусна и някоя снимка
                              Last edited by muskula; d.m.y г., 08:10.
                              Alfa Romeo 166 2.0 TC

Comment

• МОЯТА Е 2000г. карам я от март 2010г. и съм много доволен
                                от возия мощност,дизайн,интериор и комфорт страшни са.
                                Нивото на обурудване всичко без телефон и автопилот.
                                АЛФА РОМЕО 166 T.S. 2.0 155 К.С
                                Last edited by Crash87; d.m.y г., 14:34.

Comment

Working...
                                X